PZT - CTS 8.30 - 20.30
ALİ RIZA GÜRCAN CD. NO: 27 PLATFORM MERTER SUİTE D: 96 MERTER / İSTANBUL
TELEFON: 0850 259 10 10

Uygun Fiyata İstanbul Araç Kiralama

Uygun Fiyata İstanbul Araç Kiralama

Bu yazımızda Uygun Fiyata İstanbul Araç Kiralama konusundan bahsedeceğim, uygun fiyatlarla araç kiralama yapabilmek için kampanyaları ve erken rezervasyon sistemini kullanmanız sizlerin faydanıza olacaktır. Daha detaylı bilgileri yazının devamında bulabilirsiniz.

 

Kampanyalı Araç Kiralama İstanbul

İstanbul’da uygun fiyatlarla araç kiralamak isteyenler kampanyalı araç kiralama yöntemine başvururlar. Kampanyaları takip etmek, indirimleri takip etmek ve erken rezervasyon yaptırarak uygun fiyatlarla araç kiralayabilirsiniz. 

Araç Kiralama Kampanyaları

Uygun Fiyata İstanbul Araç Kiralama; İstanbul’da uygun fiyatlarla araç kiralamak istiyorsanız, öncelikle kampanya takiplerini iyi yapmalısınız. Bütün firmalar kendi içlerinde kampanyalar, fırsatlar oluştururlar. Bu fırsat ve kampanyaları yakaladığınızda uygun fiyatlarla araç kiralamak kaçınılmaz oluyor. Ucuz araç kiralamanın bir farklı yöntemi ise promosyon kodları vb. Bu kodlar sayesinde yüzdelik indirimler kazanabiliyorsunuz. Yaptığınız alışveriştenya da internet üzerinden katıldığınız bir etkinlikten veya araç kiralama firmalarının kendilerinden bu kodları elde etmeniz mümkün olabiliyor.

Araç Fiyatları Neye Göre Değişir?

Araç fiyatlarını etkileyen etmenler saymakla bitmez, aracın km ‘si, model yılı, yakıt cinsi bunlar aracın fiyatlarını az da olsa değiştiren etmenler arasında yer alıyor. Eski model bir aracı daha ucuza kiralayabileceğiniz gibi, yeni model bir aracı ise biraz daha pahalı fiyatlara temin edebilirsiniz. Lacivert Araç Kiralama olarak sizlere yeni araçları en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Lacivert Araç Kiralama İstanbul bölgesinde çeşitli farklı noktalarda hizmetini sürdürmektedir. Her bütçeye uygun araç filosu ile dilediğiniz araca sahip olabilirsiniz. İster lüks segment isterseniz de ekonomik segment bir aracı uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz. Günden güne sizler için oluşturulan kampanyalar sayesinde aracınıza en uygun fiyatla sahip olabilir, uygun fiyatların yanısıra kaliteli hizmetimizden de faydalanabilirsiniz. 

Lacivert Araç Kiralama olarak sizlere hem kaliteli hizmeti, hem de uygun fiyat sunmayı alışkanlık haline getirmiş bulunuyoruz. Sizler de İstanbul’da uygun fiyata araç kiralamak istiyorsanız, Araçlar sayfamızdan hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Dilerseniz rezervasyonlarınızı bizi arayarak müşteri temsilcimiz vasıtasıyla da oluşturabilir, aklınıza takılan tüm soru ve cevaplar için destek alabilirsiniz.